top of page

Interaktive øvelser i dansk grammatik, udtale m.m.

Interaktive øvelser i dansk grammatik, udtale m.m. er slet og ret det, titlen antyder: En større samling øvelser og opgaver, der henvender sig til dig, der vil lære dansk. Det er bare til at gå i gang. Der ikke så mange forklaringer og faglige gennemgange. Dem må du finde andre steder, f.eks. i Udvidet grammatik eller andre grammatikker. 

Interaktive øvelser i dansk grammatik, udtale m.m. er udviklet som det, der i gamle dage hed et ”øvelseshæfte”. Men nu med alle de muligheder, online-konceptet tilbyder af interaktion. Du kan selv tjekke, hvor mange rigtige og forkerte du har undervejs. Når du har alle rigtige i en opgave eller øvelse, bliver det markeret med en stjerne, som også din underviser kan se, hvis du er med i et klassesæt. De mindre skriveopgaver kan du sende til din underviser, som kan rette direkte i din tekst. På den måde kan både du og din lærer se og måle din progression. I de dele, der vedrører udtale og samtale, vil der også være lydoptagelser, der gør, at du kan øve dig i at blive bedre til at tale dansk.

Opgaverne og øvelserne kommer godt rundt i det danske sprog. Du bliver dygtigere til ordklasser, ordstof, syntaks, udtale, tegnsætning - og mere endnu. 

God fornøjelse!

ISBN 978-87-93819-07-8

bottom of page