top of page

Sommerkursus

Arabesks sommerkursus er rettet mod danskstuderende ved universiteter i udlandet. Underviserne har tidligere undervist på de årlige sommerkurser under kulturaftalerne, som desværre blev nedlagt i 2021. Det er det samme program, vi nu tilbyder online - og i et andet regi.

Kurset er intensivt og giver dig mulighed for at bruge to uger af din sommerferie på at blive klogere på dansk sprog, kultur og historie, samtidig med, at du lærer danskstuderende i andre dele af verden at kende. Det faglige niveau er højt, men tonen er uformel, og der er plads til hygge og socialt samvær. Og der er mulighed for at øve sig mundtligt mange timer hver dag.

Programmet består af tre daglige lektioner i dansk, foruden foredrag om fx dansk litteratur, film, kunst, politik og historie. Vi vil desuden besøge både museer, et universitet (og en studievejleder) og få besøg af flere danske eksperter, der fortæller om deres respektive områder, og af to "almindelige danskere" som fortæller om deres liv og hverdag.

Programmet slutter hver dag kl. 14, men du skal regne med at bruge tid på hjemmearbejde i form af interaktive øvelser på Arabesk Academy, men også på afleveringer af forskellig art. 

Det koster EUR 150 at deltage i de fjorten dage. Med i prisen er adgang til de forskellige udgivelser på Arabesk Academy, som vi kommer til at bruge i undervisningen. 

Du kan se et foreløbigt program og tilmelde dig nedenfor. Seneste tilmelding er 10. juli 2021.

bottom of page